середа, 06 травня 2009 12:52

"Москва" має дякувати Блохіну" - Маслов

"Москва" має дякувати Блохіну" - Маслов

Нинішні успіхи ФК "Москва" багато в чому зумовила робота Олега Блохіна, який тренував "городян" минулого року. Так вважає Валерій Маслов, який в 60-і роки минулого сторіччя захищав кольори московського "Динамо".

"Олегу Блохіну "городяни" повинні подякувати за те, що він "почистив" команду, а Міодраг Божовіч її розслабив, збалансував, створив прекрасну атмосферу", - цитує Маслова "Спорт-Експрес".

Після сьомого туру чемпіонату Росії ФК "Москва" ділить перше-друге місце з торішнім чемпіоном казанським "Рубіном". Також команда пробилася в півфінал Кубка Росії, де зіграє з тим же клубом нашого Сергія Реброва.


З вересня 2003 року по грудень 2007 року Олег Блохін був головним тренером національної збірної України. На Чемпіонаті світу з футболу 2006 року збірна України, яка вперше брала участь у фінальних стадіях ЧС, дійшла до 1/4 фіналу.

На початку грудня 2007 р. Блохін подав у відставку з поста тренера збірної. Відставка була прийнята на засіданні виконкому Федерації футболу України.

Через декілька днів після відставки з поста головного тренера збірної України Олег Блохін уклав контракт з ФК "Москва". У чемпіонаті Росії 2008 року "Москва" зайняла 9-е місце. 26 листопада 2008 року контракт Блохіна з "Москвою" був розірваний за згодою сторін.

За матеріалами turnir.com.ua

Зараз ви читаєте новину «"Москва" має дякувати Блохіну" - Маслов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі