вівторок, 24 грудня 2019 13:42

Збірна України отримає рекордні преміальні за вихід на Євро-2020

Збірна України отримає рекордні преміальні за вихід на Євро-2020
Керівництво національної федерації вже виплатило молодіжній збірній мільйон євро преміальних за перемогу на Кубку світу

Президент Української асоціації футболу Андрій Павелко стверджує, що футболістів національної команди після виходу до фінальної частини Євро-2020 чекає солідна премія. Гроші футболістам виплатять в січні.

Про це пише "Терикон".

"Преміальні за вихід на Євро-2020? Звичайно! Так само, як і було виплачено заслужену і солідну винагороду за перемогу в груповому турнірі Ліги націй! Відразу після свого обрання на пост глави асоціації я поставив завдання зробити її діяльність абсолютно прозорою. І зараз ми неухильно дотримуємося цього правила. Тепер всі гравці різних збірних отримують всі виплати на свій персональний рахунок, і вони можуть показувати ці доходи будь-яким перевіряючим організаціям. Так ми заплатили команді Олександра Петракова. Так ми на початку наступного року заплатимо гравцям і тренерам національної команди за вихід на Євро-2020. І запланована до виплати сума також буде рекордною в історії національної збірної.

Мені приємно, що ми ніколи не обговорюємо суму преміальних з гравцями по ходу змагань. Це стосується всіх збірних! Футболісти і тренери знають, що в разі успіху вони будуть гідно винагороджені. Між мною і керівниками збірних є повна довіра, гравці, зі свого боку, повністю довіряють у цьому питанні, - сказав Павелко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стало відомо, скільки отримала молодіжна збірна України за перемогу на Кубку світу у Польщі

Збірна України достроково за два тури до фінішу групового турніру оформила путівку на Євро-2020 з першого місця. Вона виступатиме в одній групі з командами Нідерландів і Австрії.

Зараз ви читаєте новину «Збірна України отримає рекордні преміальні за вихід на Євро-2020». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі