вівторок, 17 грудня 2019 09:16

Стало відомо, скільки отримала молодіжна збірна України за перемогу на Кубку світу у Польщі

Стало відомо, скільки отримала молодіжна збірна України  за перемогу на Кубку світу у Польщі
Георгій Цітаїшвілі забив 3 мяч у ворота Кореї в фінальному матчі. Фото: рейтер

Президент УАФ Андрій Павелко вручив збірній Україні Ю-20 один мільйон долларів за перемогу на молодіжному Кубку світу-2019, який проходив у Польщі.

"Нагороджуємо чемпіонів світу збірної Ю-20 на чолі з Олександром Петраковим!

Унікальний "Вечір чемпіонів", який, сподіваюсь, стане доброю традицією! Саме сьогодні, як і обіцяв, головні футбольні герої року отримують заслужену премію-подяку за історичне досягнення, завойоване для України — кубок Чемпіонату світу. Це найбільша за всю історію молодіжної збірної і абсолютно прозора, з урахуванням всіх податків, виплата призових", – написав Павелко у facebook.

Як стало відомо програмі "Футбольний формат" суму призових молодіжній збірній України виділив почесний президент "Ворскли" Костянтин Живаго.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Шахтар" забере свого вихованця в клубу Реброва і продасть в Італію

Молодіжна збірна України випередила Нігерію, США та Катар у групі, а у плей-оф була сильнішою за Колумбію, Панаму та Італію. У фіналі підопічні Петракова перемогли Корею 3:1.

Зараз ви читаєте новину «Стало відомо, скільки отримала молодіжна збірна України за перемогу на Кубку світу у Польщі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі