середа, 21 вересня 2011 14:21

Збірна України опустилась на 60-те місце в рейтингу ФІФА

Збірна України опустилась на 60-те місце в рейтингу ФІФА

У середу, 21-го вересня ФІФА опублікувала оновлений рейтинг національних команд, в якому змінився лідер. Національна збірна України продовжує своє падіння в низи таблиці.

Рейтинг очолила збірна Іспанії, посунувши на один щабель вниз команду Голландії. Третіми слідує німецька дружина, команда Уругваю, що піднялася з п'ятого місця, і португальці, які зробили стрибок відразу на три позиції - з восьмого на п'яте.

Через украй непереконливі результати останніх товариських матчів ще нижче опустилася збірна України, на цей раз з 48-го місця перемістившись на 60-е. Команду Блохіна випереджають навіть такі збірні як Естонія (58), Білорусь (56) і Вірменія (44).

Збірна Росії зберегла свої позиції з минулого рейтингу, залишившись на 13-му місці в табелі про ранги.

Нагадаємо, найближчі матчі команда Олега Блохіна проведе 7-го жовтня з командою Болгарії в Києві і 11 жовтня зі збірною Естонії в Талліні. Прибалтійська команда вже оприлюднила список гравців, які готуватимуться до матчів з Україною.

Перша десятка виглядає наступним чином:

1. Іспанія

2. Нідерланди

3. Німеччина

4. Уругвай

5. Португалія

6. Італія

7. Бразилія

8. Англія

9. Хорватія

10. Аргентина

Зараз ви читаєте новину «Збірна України опустилась на 60-те місце в рейтингу ФІФА». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі