середа, 14 листопада 2012 15:50

Збірна Колумбії не пустила Україну у півфінал ЧС з футзалу

Збірна Колумбії не пустила Україну у півфінал ЧС з футзалу
Збірна України домінувала протягом всього матчу ФОТО: ffu.org.ua

Національна збірна України з футзалу не змогла вийти до півфіналу чемпіонату світу у Таїланді. Наша команда програла Колумбії - 1:3.

Протягом усього матчу українці домінували, але так і не змогли відшукати ключа до щільного захисту суперників.

Перші двадцать хвилин Україна позиційно атакувала, до того ж більшість атак закінчувалися ударами по воротам суперника. Але дії наших гравців добре читалися захисниками і жоден з випадів не закінчився успіхом. Колумбія розраховувала лише на контратаки, які теж не були вдалими.

Тож, усі голи були забиті у другій половині зустрічі. Рахунок відкрили як раз наші суперники, яким на 23-й хвилині вдалось організувати швидкий контрвипад. Відзначився Рейес. Після цього колумбійці почали грати більш розкуто та все частіше завдавали клопоту українському захисту та голкіперу Іваняку.

У відповідь, особливо останні 5-7 хвилин матчу, на ворота колумбійців обрушилася справжня злива ударів, жоден з яких не досяг своєї мети. Через це тренер команди Геннадій Лісенчук на останні дві хвилини зустрічи замінив голкіпера польовим гравцем. На жаль, це призвело лише до негативних наслідків: Каро та Абрілю вдалося видряпати м'яча з-під ніг українців та двічі вразити пусті ворота. Наша команда відповіла лише голом престижу за 6 секунд до закінчення двобою (гол на рахунку Дениса Овсяннікова).

За результатами матчу, Колумбія вийшла до півфіналу, де має зустрітися з діючим чемпіоном світу - збірною Бразилії (чарівники м'яча у додатковий час перемогли Аргентину 3:2).

А от збірна Україна, хоча й вдало проводила турнір, повертається додому: в активі наших футболістів дві перемоги та нічия у груповому турнірі, а також вихід до 1/4 фіналу.

Колумбія – Україна - 3:1

Голи: Андрес Рейес (22'18"), Анхельот Каро (39'07"), Хорхе Абріль (39'44") - Денис Овсянніков (39'54")

Україна

Стартовий склад: Євген Іваняк - Сергій Чепорнюк, Максим Павленко, Євген Рогачов, Денис Овсянніков

Запасні: Кирило Ципун, Сергій Журба, Петро Шотурма, Дмитро Литвиненко, Михайло Романов, Степан Струк, Дмитро Сорокін, Дмитро Федорченко, Олександр Сорокін

Зараз ви читаєте новину «Збірна Колумбії не пустила Україну у півфінал ЧС з футзалу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі