середа, 07 листопада 2012 17:33

Україна вийшла в 1/8 фіналу чемпіонату світу з футзалу

Україна вийшла в 1/8 фіналу чемпіонату світу з футзалу
Збірна України розгромила Коста-Ріку ФОТО: fifa.com

Збірна України з першого місця вийшла до плей-офф чемпіонату світу з футзалу, що проходить у Таїланді. У матчі 7-го листопада українці впевнено переграли Коста-Ріку 6:1.

Перший м'яч наші гравці забили на 7-й хвилині ? рахунок відкрив Євген Рогачов. Він же його подвоїв після пробиття штрафного по воротам Сантамарія. До кінця першого тайму встиг відзначитися також Овсянніков.

Друга половина зустрічі в цілому проходила за сценарієм збірної України, яка швидко збільшила рахунок до 0:4. Костаріканців вистачило тільки на 5-хвилинний штурм після того, як їм вдалося відіграти один м'яч. Заспокоїли їх лише п'ятий та шостий голи у виконанні Олександра Сорокіна та Максима Павленко.

За результатами трьох ігор, наша збірна набрала 7 очок завдяки нічиєї з Парагваєм, перемогам над Таїландом та Коста-Рікою. Друге місце у групі "А" посіли парагвайці, які у важкій боротьбі перемогли тайців 3:2.

У 1/8 фіналу Україна зіграє з найкращою командою, яка буде посідати третє місце у групах C, D або E. Парагвай у плей-офф вийшов на Португалію ? другу команду у групі "С". Ці матчі відбудуться 11 листопада.

Коста-Ріка - Україна 1:6

Голи: Кубілло, 24 - Рогачов, 7, 16, Овсянніков, 17, Сорокін, 23, 32, Павленко, 29

Україна

Стартовий склад: Кирило Ципун ? Сергій Чепорнюк, Максим Павленко (к), Євген Рогачов, Денис Овсянніков

Запасні: Євген Іваняк, Дмитро Литвиненко, Михайло Романов, Степан Струк, Сергій Журба, Дмитро Сорокін, Дмитро Федорченко, Петро Шотурма, Олександр Сорокін

Зараз ви читаєте новину «Україна вийшла в 1/8 фіналу чемпіонату світу з футзалу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі