середа, 12 жовтня 2011 14:24

Збірна Аргентини втратила перші очки у відборі ЧС-2014

Збірна Аргентини втратила перші очки у відборі ЧС-2014

Збірна Аргентини з футболу втратила перші очки у відбірковому турнірі чемпіонату світу 2014 року. У ніч на 12 жовтня у виїзному матчі південноамериканської відбіркової групи аргентинці поступилися збірній Венесуели з рахунком 0:1. Єдиний гол на 61-й хвилині забив Фернандо Амореб'єта, повідомляє Associated Press.

Амореб'єта, який виступає за іспанський "Атлетик" із Більбао, відзначився після розіграшу кутового. Після матчу головний тренер збірної Аргентини Алехандро Сабелья визнав, що венесуельці грали краще більшу частину зустрічі - кінець першого тайму і весь другий.

Головний тренер збірної Венесуели Сесар Фаріас сказав, що його команда заслужила перемогу над аргентинцями.

Як повідомляє офіційний сайт ФІФА, в південноамериканській відбірковій групі лідирує збірна Уругваю, що набрала чотири очки в двох матчах. В Аргентини, Еквадору, Колумбії, Перу, Чилі та Венесуели - по три очки, у Парагваю - одне, у Болівії - нуль. При цьому Еквадор і Колумбія провели тільки по одному матчу.

Зараз ви читаєте новину «Збірна Аргентини втратила перші очки у відборі ЧС-2014». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі