середа, 22 серпня 2012 13:59

"Зараз найголовніше - не наробити дурниць у матчі-відповіді" - Кранчар

"Зараз найголовніше - не наробити дурниць у матчі-відповіді" - Кранчар
"У "Борусії" згуртована команда з чудовою культурою пасу" - Кранчар ФОТО: podrobnosti.ua

Півзахисник київського "Динамо" Ніко Кранчар поділився враженнями від першого матчу 4-го кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів проти менхенгладбахської "Боруссії" (3:1), який відбувся вчора на полі німецького клубу.

"Звичайно, ми раді. Це чудовий результат для нас, але ми знаємо, що знаходимося лише на півдорозі до групового етапу. Потрібно добре зробити другу частину нашої роботи. Ми повинні відчувати себе впевнено, але не варто забувати і про обережність, оскільки на початку цього матчу гра йшла не за нашим сценарієм.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Динамо" на виїзді тричі забило "Боруссії"

Нам потрібно володіти територіальною перевагою протягом усіх 90 хвилин. Слід боротися з цим півгодинним розгойдуванням на старті. Ми знали, що спочатку нам буде важко зламати опір суперника, і "Боруссія" підтвердила наші побоювання.

У "Борусії" згуртована команда з чудовою культурою пасу. Вона дуже небезпечна, коли гра йде за її планом. Безумовно, ми незадоволені початком зустрічі, але здобута на виїзді перемога з рахунком 3:1 - це великий успіх, якому ми шалено раді. Мета у нас тепер тільки одна - пройти далі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Боруссія-Динамо - 1:3

Для нас дуже важливо грати на груповому етапі Ліги чемпіонів. Ми вже майже там, тому зараз найголовніше - не наробити дурниць у матчі-відповіді", - цитує Кранчара офіційний сайт УЄФА.

Матч-відповідь пройде 29 серпня у Києві.

Зараз ви читаєте новину «"Зараз найголовніше - не наробити дурниць у матчі-відповіді" - Кранчар». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі