понеділок, 17 серпня 2009 08:44

Замість Чигринського "Барселона" купить Відіча

Замість Чигринського "Барселона" купить Відіча

Увага до Дмитра Чигринського і "Шахтаря" з боку "Барселони", схоже, закінчується. І хоча за інформацією "Мундо Депортіво", остання спроба дістати українського захисника буде зроблена Жоаном Лапортою в Донецьку під час відкриття "Донбас Арени" за два дні до закінчення трансферного вікна, найбільш реальним кандидатом на посилення центру оборони є сербський захисник "Манчестер Юнайтед" Неманія Відіч.

Як повідомляє британське видання Daily Mirror, каталонський клуб готує манкуніанцям офіційну пропозицію про продаж найкращого захисника Прем"єр-ліги минулого сезону. Наразі 27-річний Відіч травмований і від коментарів відмовився.

Менеджеру "Манчестер Юнайтед" Алексу Фергюсону буде важко зважитися на втрату ще одного ключового футболіста. Після від"їзду Кріштіану Роналду - це буде новим ударом для команди, Фергюсона і вболівальників "червоних дияволів".

Нагадаємо, що тренер "Шахтаря" Мірча Луческу в контексті можливого трансферу Чигринського до "Барселони" заявив, що українець є найкращим центральним захисником Європи і сильніший за Відіча.

Терикон

Зараз ви читаєте новину «Замість Чигринського "Барселона" купить Відіча». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі