субота, 08 травня 2021 08:48

Закохана донька Суркіса розповіла, як заважала продати Ярмоленка

Закохана донька Суркіса розповіла, як заважала продати Ярмоленка
Андрія Ярмоленка продали за 25 мільйонів євро. Фото: Reuters

Донька президента "Динамо" Ігоря Суркіса Яна розповіла, як хотіла перешкодити переходу Андрія Ярмоленка.

"Моя дитяча любов була - Андрій Ярмоленко. Я ним марила. Він стояв на всіх заставках, його плакати висіли у мене в кімнаті. Це реально була моя дитяча закоханість. Коли він ішов з "Динамо" - я плакала.

Випадок, про який не знає мій тато. Щодо Андрія йшли тривалі переговори. В один з вечорів ми перебували у Франції. Приїхав до батька якийсь агент або представник клубу. Тато мені каже: "Яна, я не маю перекладача. Мені треба, щоб ти переклала".

Я почала перекладати. І коли зрозуміла, що Андрій Ярмоленко може перейти в інший клуб, я подумала, що можна зробити. Заплакати? Я не хочу, щоби він ішов. Я розумію, що своїми руками я можу віддати його в інший клуб.

Йшлося про якісь суми. Тато озвучив мені суму, яку треба назвати. Я назвала суму значно більшу. Просто не хотіла, щоби його продали. Я подумала, що це їх відлякає. Потім подумала, що довіра тата для мене важливіша. Сказала: "Вибачте, будь ласка, я переплутала суму", - сказала Суркіс.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Супряга не хоче грати за "Динамо"

Ярмоленко перейшов з "Динамо" в дортмундську "Боруссію" влітку 2017 го. Через рік він опинився в лондонському "Вест Гемі", де грає зараз. Андрій Шевченко включив його в розширену заявку на Євро-2021.

Зараз ви читаєте новину «Закохана донька Суркіса розповіла, як заважала продати Ярмоленка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі