середа, 23 вересня 2009 17:49

За вболівальника - пенальтиста "Сатурн" оштрафовано на 205 тисяч рублів

За вболівальника - пенальтиста "Сатурн" оштрафовано на 205 тисяч рублів

Підмосковний "Сатурн" оштрафовано на 205 тисяч рублів за інцидент у матчі 22-го туру чемпіонату Росії з футболу зі столичним "Спартаком", коли вболівальник, який вибіг на поле, пробив пенальті у ворота клубу з Раменського.

Червоно-білі у другому таймі тієї зустрічі заробили право на пенальті, і поки спартаківський бразилець Алекс готувався до удару, його випередив один з глядачів, який вибіг на поле і особисто виконав 11-метровий.

Контрольно-дисциплінарний комітет (КДК) Російського футбольного союзу (РФС) ухвалив рішення оштрафувати "Сатурн" на 5 тисяч рублів за появу на полі сторонніх осіб, а ще на 200 тисяч - за незабезпечення громадського порядку на стадіоні.

"Спартак" за підсумками того матчу покарано штрафом у 60 тисяч за скандування вболівальниками нецензурних висловлюваннь на адресу гравців ФК "Сатурн".

Вболівальники "Хімок" та "Ростова" в 22-му турі свої нецензурні викрики адресували не суперникам, а арбітрам, за що клуби отримали штрафи в 20 і 40 тисяч відповідно.

РИА Новости

Зараз ви читаєте новину «За вболівальника - пенальтиста "Сатурн" оштрафовано на 205 тисяч рублів ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі