понеділок, 21 вересня 2009 12:18

Габулов не тримає зла на форварда "Спартака" за удар в обличчя

Габулов не тримає зла на форварда "Спартака" за удар в обличчя

Воротар московського "Динамо" і збірної Росії з футболу Володимир Габулов пробачив нападаючого "Спартака" Веллітона, який наніс Габулову серйозну травму в ході матчу чемпіонату країни. За словами голкіпера, подібне може трапитися з кожним, і все могло скластися набагато гірше.

Габулов висловив надію, що він зможе повернутися до тренувань вже через півтора місяці. Точний термін відновлення голкіпера після недавно перенесеної операції поки невідомий.

13 вересня в першому таймі матчу чемпіонату Росії "Спартак" - "Динамо" (1:1) Габулов перехопив м"яч, до якого не встиг Веллітон, і отримав удар ногою в обличчя. Після матчу у воротаря був діагностований осколковий перелом лицьової кістки із зсувом. Веллітон за грубу гру в цьому епізоді отримав жовту картку.

15 вересня Габулов переніс операцію. Найближчим часом воротаря випишуть з лікарні і він продовжить лікування амбулаторно.

16 вересня контрольно-дисциплінарний комітет Російського футбольного союзу (КДК РФС) розглянув скаргу "Динамо", яке зажадало дискваліфікувати Веллітона за нанесення травми воротареві. КДК визнав, що вчинок форварда не заслуговував дискваліфікації.

За матеріалами "Спорт-Экспресс", Лента

Зараз ви читаєте новину «Габулов не тримає зла на форварда "Спартака" за удар в обличчя». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі