неділя, 13 вересня 2009 15:52

Голкіперу московського "Динамо" зламали лицеву кістку

Голкіперу московського "Динамо" зламали лицеву кістку

Другий воротар збірної Росії з футболу Володимир Габулов отримав травму під час матчу "Динамо" з московським "Спартаком" у черговому турі чемпіонату Росії з футболу.

У середині першого тайму Габулов зіткнувся з нападаючим "Спартака" Веллітоном. Голкіпер перехопив передачу, до якої не встиг бразильський форвард, і отримав удар ногою в обличчя. Після зіткнення воротар не зміг продовжити матч і був замінений.

За даними інтернет-видання "Чемпіонат.Ру", лікарі зафіксували у Габулова перелом лицевої кістки. Веллітон отримав жовту картку за грубу гру.

Матч "Спартака" з "Динамо" завершився внічию 1:1. Рахунок на 8-ій хвилині зустрічі відкрив динамівець Адріан Ропотан, який точно вдарив головою після навісу в штрафний майданчик. На 74-ій хвилині Микита Баженов забив гол у відповідь, закотивши м"яч у ворота після удару Веллітона.

Після нічиєї з "Динамо" відставання "Спартака" від "Рубіна", що йде на першому місці, збільшилося до шести очок. У суботу казанський клуб виграв черговий матч, розгромивши раменський "Сатурн" з рахунком 5:1.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Голкіперу московського "Динамо" зламали лицеву кістку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі