понеділок, 14 вересня 2009 11:47

Через перелом лицевої кістки голкіпер вибув до кінця року

Через перелом лицевої кістки голкіпер вибув до кінця року

Воротар московського "Динамо" і збірної Росії з футболу Володимир Габулов пропустить два місяці через осколковий перелом лицевої кістки, який він отримав в матчі чемпіонату Росії з московським "Спартаком" (1:1). Про це пише газета "Спорт-Экспресс". Габулов травмувався після зіткнення з нападаючим "Спартака" Веллітоном.

На 29-ій хвилині зустрічі Веллітон потрапив Габулову коліном в обличчя. Голкіпер отримав серйозне пошкодження і був замінений на Антона Шуніна. Габулова чекає операція. Воротар заявив, що він навряд чи зможе зіграти в чемпіонаті Росії 2009 року.

"Динамо" звернулося в контрольно-дисциплінарний комітет Російського футбольного союзу (РФС) з проханням розглянути інцидент. На думку динамівців, Веллітон завдав травми Габулову навмисне.

Сам форвард підкреслив, що не хотів травмувати голкіпера. Веллітон сказав, що прагнув забити гол і просто не встиг перестрибнути Габулова або прибрати ногу. Бразильський нападаючий висловив надію, що воротар швидко відновиться після травми.

За матаеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Через перелом лицевої кістки голкіпер вибув до кінця року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі