четвер, 28 липня 2011 16:01

За перемогу на ЧС плавчиху зводять в McDonalds

За перемогу на ЧС плавчиху зводять в McDonalds

Наталія Козлова, тренер російської плавчихи Анастасії Зуєвої, зводить свою вихованку в ресторан самообслуговування McDonalds. За словами Козлової, вона обіцяла зводити Зуєву в McDonalds, якщо та переможе на чемпіонаті світу, і 28 липня росіянка виграла золото на дистанції 50 метрів на спині, повідомляє РИА Новости.

Тренер Зуєвої додала, що перемога на 50-метрівці може добре подіяти на спортсменку перед запливом на 200 метрів на спині. Козлова вважає, що її вихованка створена для 200-метрівки: "Сама по собі вона довга, м'яз у неї довгий, тому ця дистанція саме для неї".

На дистанції 50 метрів 21-річна Зуєва показала результат 27,79 секунди. Друге місце посіла японка Ая Теракава, третьою стала Меліса Франклін із США.

Раніше на чемпіонаті світу з водних видів спорту 2011 року, який проходить в Шанхаї, Зуєва завоювала срібло на 100-метрівці на спині. Дистанції 100 і 200 метрів входять до програми Олімпійських ігор, а 50-метрівка на спині є неолімпійським видом плавання.

Зараз ви читаєте новину «За перемогу на ЧС плавчиху зводять в McDonalds». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі