четвер, 06 грудня 2012 09:50

"З "Шахтарем" треба бути напоготові, якщо хочеш перемогти" - тренер "Ювентуса"

"З "Шахтарем" треба бути напоготові, якщо хочеш перемогти" - тренер "Ювентуса"
Алессіо оцінив майстерність форвардів "Шахтаря". Фото: shakhtar.com

Помічник головного тренера Анджело Алессіо прокоментував переможний для своєї команди матч з "Шахтарем".

"Ми дуже раді перемозі, виходу в плей-офф і першого місця в групі. Це був важливий і дуже складний матч. Ми чудово уявляли собі силу "Шахтаря", тож розуміли, що повинні показати сьогодні футбол найвищої якості. І нам це вдалося.

В першу чергу потрібно було позбавити нападників "Шахтаря" простору для маневру. Вілліан, Алекс Тейшейра, Генріх Мхітарян - всі вони відмінні футболісти, але "Шахтар" сильно залежить від індивідуальної майстерності своїх форвардів. Тому треба бути з ним напоготові, якщо хочеш перемогти.

Сподіваюся, в 1/8 фіналу ми не потрапимо на "Реал". Решта команд, з якими можемо зіткнутися, приблизно одного рівня.

Перемігши "Челсі" з рахунком 3:0, ми нарешті зрозуміли, що дійсно можемо багато чого досягти в Європі. Ця впевненість, якої ми зарядилися два тижні тому в Турині, зіграла важливу роль і в нашій черговій перемозі. Нам не довелося ризикувати, оскільки ми провели матч на одному диханні і з відмінним настроєм", - зазначив Алессіо, який заміняв на тренерській лавці дискваліфікованого Конте.

Нагадаємо, "Шaхтер" програв удома "Ювентусу" і посів друге місце в групі.

Зараз ви читаєте новину «"З "Шахтарем" треба бути напоготові, якщо хочеш перемогти" - тренер "Ювентуса"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі