середа, 05 грудня 2012 10:43

Студент проти викладача: як "Шахтар" готувався до матчу з "Ювентусом"
26

Прес-конференцію Луческу відвідало чимало італійських журналістів
Фото: ФОТО: Ірина КОЗЮПА

Сьогодні, 5 грудня, донецький "Шахтар" зіграє заключний матч групового етапу Ліги чемпіонів. У гості до "гірників" приїхав італійський "Ювентус". Команда Мірчі Луческу вже забезпечила собі вихід у плей-офф турніру.

"Ми вийдемо на поле, щоб перемогти, - сказав на прес-конференції Генріх Мхітарян. - Якщо нам це вдасться зробити, то я буду більше цьому радіти, ніж своєму голу у ворота Буффона."

Луческу також сподівається обіграти "Ювентус". Наставник відзначив, що багато що залежатиме від стартових хвилин поєдинку.

"Ми розцінюємо цей поєдинок, як протистояння студента і викладача. "Ювентус" - дуже сильна команда, яка має велику історію та традиції. Так що нас чекає здача іспиту професору." - таку вивіску дав грі наставник "Шахтаря".

Додамо, що на прес-конференції було чимало італійських журналістів, з якими Луческу спілкувався італійською мовою.

Пізніше на СТБ "Кірша" "Шахтар" провів відкрите тренування. Стартові 15 хвилин були доступними для ЗМІ.

Першим на тренувальне поле з в'язкою м'ячів вийшов капітан Даріо Срна. За хорватом почали підтягуватися інші футболісти.

"Холод? Так це не дуже комфортно, але погодні умови у жодному разі не впливають на нашу гру, - каже Алекс Тейшейра, який забив "Ювентусу" у виїзному матчі. - Я дуже сконцентрований у кожній грі. Якщо у мене виникає можливість, то я намагаюсь забити гол. Сподіваюсь завтра у мене також буде нагода відзначитися".

З журналістами також поспілкувався президент "Шахтаря" Рінат Ахметов, який зазначив, що також сподівається на перемогу своєї команди і перше місце у групі.

Нагадаємо, матч "Шахтар" - "Ювентус" розпочнеться о 21:45. Пряма трансляція на телеканалі "Україна".

Зараз ви читаєте новину «Студент проти викладача: як "Шахтар" готувався до матчу з "Ювентусом"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі