вівторок, 04 грудня 2012 13:40

"Це буде гра студента проти викладача" - " - Луческу про матч з "Ювентусом"

"Це буде гра студента проти викладача" - " - Луческу про матч з "Ювентусом"
"Студент" Луческу буде складати іспит "Ювентусу". Фото: sport-xl.net

Наставник донецького "Шахтаря" Мірча Луческу порівняв матч групового етапу Ліги Чемпіонів проти "Ювентуса" зі здачею іспиту.

"Ця остання гра в груповому етапі дуже важлива для нас. Ми налаштовуємося на перемогу. "Ювентус" - це сильна команда з великою історією. Це буде гра студента проти викладача. Для нас це буде здача іспиту. Ми спостерігали за грою "Ювентуса" проти "Торіно", детально вивчили суперника. Але є таки команди, як "Барселона", які скільки не вивчай, а грати проти них все одно важко",- зазначив наставник донеччан.

У матчі не зіграють дисквалификовані Маркізіо та Луїс Адріано.

"Клаудіо — це велика втрата для "Ювентуса". Але я сподіваюсь, що Конте знайде, ким його замінити. Щодо Адріано, можу сказати те саме. Він помилився в матчі з "Нордшелландом", але визнав свою помилку і вибачився публічно. Я вірю у своїх гравців. Ми маємо виграти цей матч. Багато що залежить не стільки від суперника, скільки від нас самих",- підкреслив він.

"Чого нам не вистачає, щоб стати європейським грандом? Нам потрібно рости професійно, завжди збирати повний стадіон, постійно бути на слуху, перемогти "Барселону". Розпочати можна завтра, обігравши "Ювентус",- резюмував Луческу.

Разом із наставником на прес-конференцію прийшов Генріх Мхітарян.

"Ми вже в 1/8 фіналу Ліги Чемпіонів, але все одно будемо грати на перемогу. Я не думаю про те, щоб забити. Звичайно, буду радий засмутити такого видатного гравця, як Буффон. Але головне, щоб команда перемогла. Мене не влаштує такий варіант, якщо я заб'ю, а команда програє. На виїзді нам було важко, але в рідних стінах нам буде легше",- впевнений футболіст.

Нагадаємо, матч "Шахтар" - "Ювентус" відбудеться в середу, 5 грудня, на "Донбас Арені". Початок о 21:45, трансляція на телеканалі "Україна".

Зараз ви читаєте новину «"Це буде гра студента проти викладача" - " - Луческу про матч з "Ювентусом"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі