середа, 27 травня 2009 12:20

William Hill ставить на "Манчестер Юнайтед"

William Hill ставить на "Манчестер Юнайтед"
Авторитетна британська букмекерська контора William Hill надає невелику перевагу у фінальному матчі Лізі чемпіонів між "Манчестер Юнайтед" і "Барселоною" англійцям.

Ставки на перемогу "МЮ" приймаються з розрахунку 2,7 до 1, на перемогу "Барселони" – 2,87 до 1, а на нічию в основний час – 3,2. Найвірогіднішим результатом зустрічі букмекери вважають перемогу однієї з команд з рахунком 1:0 (9 до 1). На те, що "Юнайтед" не пропустить, приймаються ставки в розрахунку 3 до 1.

Найбільші шанси забити у фіналі, на думку William Hill, має вінгер "Манчестера" Кріштіану Роналду (7 до 1). Найвірогіднішим автором голу у складі "Барселони" називають нападаючого Самюеля Ето"О (8 до 1).

А ось контора Bwin вважає шанси на перемогу кожної з команд рівними: коефіцієнт складає 2,55 до 1. Такої ж думки дотримується і Sporttingbet, коефіцієнт на перемогу "МЮ" чи "Барселони" складає 2,6 до 1.

www.sports.ru, www.profootball.com.ua

Зараз ви читаєте новину «William Hill ставить на "Манчестер Юнайтед"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі