неділя, 08 травня 2011 15:32

Воронін забив у ворота ЦСКА

Воронін забив у ворота ЦСКА

У рамках восьмого туру чемпіонату Росії "Динамо" і ЦСКА зіграли внічию. Зустріч на стадіоні "Арена Хімки" завершилася з рахунком 2:2.

Перший гол у матчі був забитий вже на четвертій хвилині. Ігнашевич відправив м'яч у ворота після подачі Дзагоєва зі стандарту на дальню штангу.

Відігратися динамівцям вдалося під завісу першого тайму. Довгий закид на Кураньї виправдав себе: німець скинув м'яч Вороніну, і той метрів з 17 забив футбольний снаряд у "дев'ятку".

Знову вийшли вперед армійці на 80-й хвилині. Шунін не зіграв на виході при подачі кутового, Березуцький на дальній штанзі пробив, Самєдов вибив м'яч із стрічки, але Думбія дочекався відскоку і вивів ЦСКА вперед.

Проте "Динамо" уникнуло поразки завдяки голу Ломіча вже в доданий час. М'яч метався по штрафному армійців, Воронін головою зробив передачу в напрямку дальньої штанги, і Ломіч з близької відстані вразив ворота ЦСКА.

Відзначимо, що на матчі були присутні головний тренер збірної Росії Дік Адвокат та його асистент Олександр Бородюк.

Чемпіонат Росії

Прем'єр-Ліга.

8-й тур

"Динамо" (Москва) - ЦСКА (Москва) - 2:2

Голи: Ігнашевич, 4 (0:1); Воронін, 44 (1:1); Думбія, 80 (1:2); Ломіч, 90 +3 (2:2).

Зараз ви читаєте новину «Воронін забив у ворота ЦСКА». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі