четвер, 21 квітня 2011 13:29

"Динамо" Вороніна залишилося без наставника

"Динамо" Вороніна залишилося без наставника

Головний тренер московського футбольного клубу "Динамо" Міодраг Божович подав у відставку. Про це повідомляє РИА Новости. Божович заявив, що він не впорався з поставленим завданням і прийняв рішення залишити клуб. В останньому матчі під керівництвом Божовіча "Динамо" поступилося "Ростову" (1:2) в 1 / 4 фіналу Кубка Росії та вибуло з турніру.

В інтерв'ю інтернет-виданню Life Sports Божович сказав, що у команди було завдання вийти у фінал Кубка Росії, але динамівці її не виконали. За словами Божовича, у нього відбулася "товариська" розмова з керівництвом клубу. Тренер підкреслив, що обидві сторони зрозуміли, що потрібно припинити співпрацю.

Божович сказав, що він не знає, хто буде працювати з командою після його відставки. 20 квітня після матчу з "Ростовом" інтернет-видання Sports.Ru повідомило, що Божович залишить свій пост, а виконуючим обов'язки головного тренера стане Дмитро Хохлов. У той же час, сайт видання "Советский спорт" повідомив, що Божович у відставку не піде.

У матчі "Динамо" - "Ростов", який проходив на "Арені Хімки", гості відкрили рахунок на 32-й хвилині - відзначився Максим Григор'єв. На 52-й хвилині гол забив півзахисник "Динамо" Олександр Сапета. Після вилучення Едгараса Чеснаускіса на 60-й хвилині "Ростов" залишився в меншості, але зумів здобути перемогу - вирішальний гол на останній хвилині забив Драган Блатняк.

Як зазначає "Інтерфакс", після першого тайму матчу з "Ростовом" голова наглядової ради "Динамо" Сергій Степашин під час нагородження Хохлова званням заслуженого майстра спорту звернувся до вболівальників через мікрофон: "Треба сказати цим напівдохлим мільйонерам, що так грати не можна. Перший тайм - ганебний!".

Божович очолив "Динамо" в квітні 2010 року після відставки Андрія Кобелєва. Чемпіонат країни динамівці закінчили на сьомому місці. У п'яти турах чемпіонату Росії сезону-2011/12 "Динамо" здобуло дві перемоги, зазнало дві поразки, а один матч зіграло внічию. Динамівці займають дев'яте місце в турнірній таблиці.

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" Вороніна залишилося без наставника». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі