четвер, 28 квітня 2011 09:10

"Динамо" Вороніна визначилося з новим головним тренером

"Динамо" Вороніна визначилося з новим головним тренером

Новим головним тренером московського футбольного клубу "Динамо" стане німець Фелікс Магат. Він очолить російську команду не раніше 14 травня, коли закінчиться чемпіонат Німеччини з футболу, повідомляє сайт видання "Спорт-Экспресс". В даний час 57-річний Магат займає посаду головного тренера німецького "Вольфсбурга".

До приходу Магата в "Динамо" командою продовжить керувати Сергій Сілкін, призначений виконуючим обов'язки головного тренера динамівців після відставки Міодрага Божовіча.

Божович залишив свій пост 21 квітня - на наступний день після поразки "Динамо" у матчі 1/4 фіналу Кубка Росії з ФК "Ростов". Під керівництвом Сілкіна динамівці провели один матч у чемпіонаті Росії - 25 квітня зіграли внічию з махачкалінським "Анжи" (2:2).

Після відставки Божовіча ЗМІ називали кандидатами на пост наставника "Динамо" цілий ряд фахівців, у тому числі Магата. Крім нього, в пресі фігурували імена німців Крістофа Даума, Бернда Шустера та Юргена Клінсманна, а також росіян Андрія Кобелєва, Валерія Газзаєва та Ігоря Добровольського.

"Динамо" з вісьмома очками після шести турів посідає дев'яте місце в чемпіонаті Росії. "Вольфсбург" за три тури до кінця чемпіонату Німеччини перебуває в зоні вильоту: клуб, який набрав 32 очки, займає 16-те місце. Від 15-го місця, що дозволяє залишитися в бундеслізі на наступний сезон, команду Магата відокремлюють два очки.

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" Вороніна визначилося з новим головним тренером». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі