вівторок, 26 квітня 2011 10:04

"Динамо" Вороніна зіграло внічию з "Анжі" Роберто Карлоса

"Динамо" Вороніна зіграло внічию з "Анжі" Роберто Карлоса

Український форвард московського футбольного клубу "Динамо" Андрій Воронін заявив, що арбітр матчу з махачкалинським "Анжі" (2:2) Ігор Єгоров судив упереджено.

Воронін висловив думку, що "Динамо" переграло суперника "на всіх позиціях" і виграло б, якби змогло забити у першому таймі. Про це пише газета "Советский спорт".

У матчі "Динамо" - "Анжі" рахунок на 58-й хвилині відкрив футболіст махачкалинського клубу Роберто Карлос, який реалізував пенальті, призначений за гру рукою Ігоря Сємшова. Сємшов отримав жовту картку, яка виявилася для нього другою, і залишив поле.

На 63-й хвилині відзначився динамівець Олександр Кокорін, а на 72-й хвилині "Анжі" знову вийшов вперед завдяки м'ячу, який забив Бенуа Ангбва. Остаточний рахунок на 88-й хвилині встановив півзахисник "Динамо" Звєздан Місімовіч, який забив пенальті.

Роберто Карлос після матчу сказав, що "Динамо" перед епізодом з пенальті на 88-й хвилині не виявило чесної гри. Футболіст "Анжі" відзначив, що динамівці не вибили м'яч за межі поля, коли один з гравців махачкалинського клубу лежав на газоні.

У шести турах чемпіонату Росії сезону-2011/12 динамівці набрали вісім очок і займають дев'яте місце в турнірній таблиці. "Анжі", що набрало дев'ять очок, займає шосте місце.

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" Вороніна зіграло внічию з "Анжі" Роберто Карлоса». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі