понеділок, 13 квітня 2009 15:40

Воронін отримав особливу червону картку

Воронін отримав особливу червону картку

"Герта" Андрія Вороніна не витримала випробування лідерством і програла вже в третьому матчі поспіль. Стільки ж матчів не забиває український нападаючий "Герти". Цього разу в матчі проти "Ганновера" Андрій навіть виклопотав червону картку. Причому за хвилину до закінчення матчу! І це перше пряме вилучення в клубній кар"єрі українця!

За дві жовті він вже залишав поле: восени 2004 року Воронін у складі "Байєра" програв в Києві "Динамо" в груповому турнірі ЛЧ, вийшовши на заміну в другому таймі встиг заробити два попередження за вісім хвилин до фінального свистка. А відразу червону Андрію показали вперше за 278 матчів, які він відіграв в чемпіонатах Німеччини і Англії.

Воронін вибачився перед уболівальниками за червону картку.

"Я зірвався і я шкодую про свій вчинок", - сказав Воронін. "Це була велика дурість. Розчарування ще більше від того, що програли вже третю гру поспіль. Але я не повинен був дозволяти собі таку поведінку".

Ця червона картка стала 1000-ою в Бундеслізі. Відразу після матчу наш форвард вибачився перед арбітром. "Відразу після гри я підійшов до арбітра матчу і вибачився", - додав Воронін.

Стало відомо, що Вороніна дискваліфікували на три матчі чемпіонату Німеччини. Тепер форвард не зможе допомогти своїй команді в матчах з "Вердером", "Хоффенхаймом" і "Гамбургом".

За матеріалами ЛІГА.net, segodnya.ua

Зараз ви читаєте новину «Воронін отримав особливу червону картку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі