понеділок, 18 червня 2012 14:02

Воронін назвав Грецію прикладом для збірної України

Воронін назвав Грецію прикладом для збірної України
Збірній України потрібно перемогти Англію, щоб вийти з групи ФОТО: ria.ru

Нападаючий збірної України Андрій Воронін привів збірну Греції в якості прикладу, на який потрібно орієнтуватися українцям, щоб вийти у плей-офф Євро-2012. Слова Вороніна наводить сайт "Динамо Киев от Шурика".

"Росії потрібно було лише одне очко для виходу у чвертьфінал, і вони його не взяли. А греків влаштовувала тільки перемога, вони домоглися цього результату, і вийшли у плей-офф. В принципі, у нас зараз така ж ситуація: нам потрібно виграти в Англії, і тільки тоді ми вийдемо в 1/4 фіналу. Тому будемо намагатися зробити все можливе для того, щоб взяти гору над англійцями", - сказав Воронін.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Англія обіграє Україну" - Харрі Реднапп

"Це, напевно, найважливіша гра для нас на груповій стадії. Нам втрачати нічого. Треба тільки виграти, і все. Тому на майбутній поєдинок потрібно кинути всі сили", - прокоментував Воронін майбутній матч проти збірної Англії.

Тим часом, сайт Euronews виявив цікавий збіг сценарію Євро-2012 з радянським мультфільмом "Як козаки у футбол грали", створеного в 1970 році. У мультику козаки грають зі шведськими лицарями, французьким мушкетерам та англійськими джентльменами. Причому в матчі зі шведами вони програють 0:1, але потім забивають два м'ячі і перемагають. Результат протистояння козаків з мушкетерами однак не збігся з результатом матчу Україна - Франція.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Обіграємо Англію - вийдемо до чвертьфіналу" - Шевченко

Матч збірної України з англійцями пройде 19 червня. У мультфільмі козаки поступалися 0:3 по ходу гри через лондонський дощ, але, впоравшись з негодою, у підсумку перемогли 13:3.

Зараз ви читаєте новину «Воронін назвав Грецію прикладом для збірної України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі