субота, 12 червня 2010 17:59

Воробей хоче перевершити досягнення Реброва

Воробей хоче перевершити досягнення Реброва

Новоспечений нападаючий "Металіста" Андрій Воробей, який підписав з харківським клубом дворічний контракт, поділився своїми першими враженнями від нової команди і розповів, що зіграло першочергову роль у прийнятті ним рішення продовжити кар'єру в "Металісті".

"Поки йде процес ознайомлення з командою. Але друзів у мене в "Металісті" достатньо. З тими ж, кого не знав, познайомився швидко.

Колектив чудовий, прийняли добре. Одним словом відчуваю себе тут комфортно, - цитує Воробея офіційний сайт "Металіста". - Що стосується мого рішення продовжити кар'єру в цьому клубі, то фінансові умови для мене однозначно не були головними, тому що контракти з "Арсеналом" і "Металістом" були приблизно однакові.

Головне - це інфраструктура клубу, і максимальні турнірні завдання, можливість грати в єврокубках - все це зіграло не другорядну роль ".

Воробей також додав, що у нього як і раніше є бомбардирські стимули, незважаючи на те, що в чемпіонатах країни він забив вже більше ста м'ячів.

"Так стимул то ще залишається - наздогнати Реброва. У нього або 123, або 124 м'ячі. Ну, так от 125 для мене - найближча мета", - сказав нападаючий.

За матеріалами Динамо Киев от Шурика

Зараз ви читаєте новину «Воробей хоче перевершити досягнення Реброва». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі