пʼятниця, 28 травня 2010 13:54

Андрій Воробей офіційно переходить в "Металіст"

Андрій Воробей офіційно переходить в "Металіст"

Сьогодні стало відомо, що форвард "Арсеналу" Андрій Воробей продовжить кар'єру в "Металісті".

Перехід форварда прокоментував президент київського клубу Вадим Рабинович.

"Так, я знаю про це усвідомлене рішення Андрія. І ставлюся до цього двояко. З одного боку, нам, звичайно ж, не хотілося втрачати такого забивного форварда, який, до речі, саме у нас відзначився своїм 100-м голом у чемпіонатах України. З іншого боку, я вважаю, що цей перехід Воробея - приблизно-показовий з точки зору "fair play". Адже подивіться: клуб "Металіст" нормально, відкрито і прозоро вів діалог і з клубом, і з Андрієм: нас офіційно повідомили про це , я розмовляв особисто з президентом ФК "Металіст" Олександром Ярославським ..."

За словами Рабиновича, це абсолютний приклад чесного і відкритого ведення футбольних справ. Дане рішення президент "Арсеналу" вважає правильним, тому що "Металісту" треба грати в єврокубках.

"Нам, мабуть, не озираючись на внутрішній чемпіонат, варто все ж таки вболівати за всі наші клуби в Європі. І я радий, що наш футболіст в цьому плані зміцнить "Металіст". Там, у Харкові, до речі, вже багато наших - і Денис Олійник, і Володимир Лисенко, а тепер ось - і Андрій Воробей. Успіхів всім хлопцям! А "Металісту" - удачі на євроарені! А всім нам хочу побажати ще раз, щоб усі наші футбольні справи вирішувалися завжди так красиво, прозоро, справедливо, як в даному разі!"

При цьому президент "канонірів" не переживає за атакуючу лінію команди і сподівається, що вона буде виглядати як і раніше агресивно і напористо.

"У нас підписано на 2 роки контракт з Максимом Шацьких. Ще рік як мінімум у нас буде грати Йонуц Мазілу. Не переживайте, будуть і нові придбання в цьому плані. І обов'язково будемо підтягувати в основу молодь! .."

За матеріалами fcarsenal.com.ua

Зараз ви читаєте новину «Андрій Воробей офіційно переходить в "Металіст"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі