середа, 02 березня 2011 18:47

Володимир Кличко бився з українськими дітьми
6

Фото: Reuters

У середу, 2 березня, чемпіон світу у важкій вазі за версіями IBF / IBO / WBO українець Володимир Кличко провів майстер-клас для кращих спортсменів-учасників Всеукраїнської соціальної програми "Спортивну Україну будуємо разом".

"Коли ми з Віталієм тільки починали свою кар'єру, у нас не було таких умов, які зараз є у вас. Для нас важливо не тільки створювати умови для спорту, відкриваючи зали, але й підтримувати постійний контакт з вихованцями наших залів. І ми стежимо за їх успіхами і цікавимося їхніми проблемами.

Зараз ми спостерігаємо, як швидко юні спортсмени досягають успіхів у спорті, і в цьому велика заслуга їх тренерів. Упевнений, ми на правильному шляху виховання не тільки хороших спортсменів, а й здорового покоління", - сказав в ході зустрічі Володимир Кличко.

Проект "Спортивну Україну будуємо разом", який реалізується спільними зусиллями Фонду братів Кличків та бренду Nemiroff, взяв старт у 2007-му році. За цей час юні спортсмени з Хмельницького, Переяслав-Хмельницького, Маріуполя, Коломиї та Немирова вже встигли здобути свої перші перемоги на районних, обласних та всеукраїнських змаганнях з боксу. Кращі з них приїхали до Києва на зустріч з Володимиром Кличком.

У ході майстер-класу прославлений спортсмен розповів про те, чому важливо займатися благодійністю, відкрив деякі боксерські таємниці і навіть спробував себе в ролі тренера і спаринг-партнера.

Сам чемпіон зізнався, що від спілкування з дітьми отримав чималу користь і для себе, і з цим новим багажем починає підготовку до бою з Дереком Чісорою, який відбудеться 19 квітня.

Зараз ви читаєте новину «Володимир Кличко бився з українськими дітьми ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі