неділя, 23 січня 2011 11:19

Володимир Кличко майже домовився про бій з Адамеком

Володимир Кличко майже домовився про бій з Адамеком

Експерт та оглядач журналу The Ring Майкл Розенталь написав у блозі на сайті журналу, що контракт на бій Томаш Адамек - Володимир Кличко близький до підписання.

Промоутер Томаша Адамека Кеті Дува повідомила в п'ятницю вранці, що "схоже, розбіжності між сторонами вдалося розгладити", і тепер майже не залишилося перешкод для проведення бою у вересні.

"Я думаю, все готово до підписання, - наводить слова Кеті Дуви Майкл Розенталь. - Правда, нам ще треба розставити крапки над "i".

Якщо контракт на бій Кличко-Адамек буде підписаний, польський боксер буде змушений відмовитися від двобою з Семом Пітером за статус обов'язкового претендента на титул чемпіона світу.

Замість бою з Пітером, Адамек швидше за все проведе розігрівочний поєдинок у квітні. Найбільш вірогідного суперника Адамека у квітневому бою називають екс-чемпіона світу Хасима Рахмана, який здобув чотири перемоги над маловідомими боксерами минулого року після перерви у виступах завдовжки більше року.

Раніше промоутер Адамека Кеті Дува розповіла про свої безуспішні спроби організувати бій свого підопічного з Девідом Хеєм.

За матеріалами Аllboxing.ru, Корреспондент

Зараз ви читаєте новину «Володимир Кличко майже домовився про бій з Адамеком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі