вівторок, 01 березня 2011 12:43

Брати Клички та Хей відновили переговори про бій

Брати Клички та Хей відновили переговори про бій

Менеджер промоутерської компанії братів Кличків "K2 Promotion" Бернд Бенте підтвердив інформацію про те, що переговори про проведення об'єднавчого двобою між одним з братів Кличків і чемпіоном WBA в суперважкій вазі Девідом Хеєм знову відновлені, і їх зустріч на рингу відбудеться цього року.

"Я впевнений в тому, що бій Віталія або Володимира проти Девіда Хея відбудеться. І я впевнений в тому, що він пройде в Європі. Думаю, це повинен бути стадіон", - сказав Бенте, якого цитує allboxing.ru.

Відзначимо, що раніше у своєму твіттері Хей вже натякнув на те, що переговори про поєдинок проти Кличків відновлені, а його тренер і менеджер Адам Бут зробив наступну заяву. "У даний момент я повинен просто займатися своєю справою. Я не хочу говорити про це. Нехай Девід пише все, що хоче. Можливо до середини наступного тижня ситуація може радикально змінитися", - сказав він.

Нагадаємо, що 21 травня Девід Хей планує провести обов'язковий захист свого титулу в поєдинку проти Руслана Чагаєва (N1 WBA) або Олександра Повєткіна (N2 WBA), однак зараз ця дата вже віддана іншому британському промоутеру Френку Уоррену для бою між Юргеном Бремером і Натаном Клеверлі, що може побічно свідчити про зміну планів Хея.

Раніше Віталій Кличко заявив, що вони з братом не збираються завершувати кар'єру, поки не завоюють пояс WBA в суперважкій вазі, який зараз належить Хею.

Наступні бої брати Клички проведуть цієї весни - Віталій 19 березня зустрінеться з кубинцем Одланьєром Солісом, а Володимир 30 квітня проведе бій проти британця Дерека Чісори.

Зараз ви читаєте новину «Брати Клички та Хей відновили переговори про бій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі