понеділок, 07 лютого 2011 10:05

"Або Хей погоджується битися 2 липня, або цей бій не відбудеться ніколи" - Володимир Кличко

"Або Хей погоджується битися 2 липня, або цей бій не відбудеться ніколи" - Володимир Кличко

Чемпіон світу в суперважкій вазі за версіями IBF, WBO, IBO українець Володимир Кличко заявив, що якщо бій проти чемпіона WBA британця Девіда Хея не відбудеться 2 липня, то він не відбудеться ніколи.

"Після всієї нісенітниці, яку Хей наговорив, він повинен вийти в ринг. Як і я, так і британські вболівальники з нетерпінням чекають цього бою. Я підтверджую, що готовий битися з Хеєм 2 липня. Або Хей погоджується, або цей бій не відбудеться ніколи", - сказав Кличко, якого цитує Бі-бі-сі.

Кличко-молодший також відзначив, що фінансові деталі договору вже давно узгоджені і боксери поділять дохід від бою 50 на 50. Крім того, Кличко зазначив, що йому все одно де відбудеться поєдинок, він готовий битися, в тому числі і в Британії.

Нагадаємо, що наступні бої брати Клички проведуть цієї весни - Віталій 19 березня зустрінеться з кубинцем Одланьєром Солісом, а Володимир 30 квітня проведе бій проти британця Дерека Чісори.

За матеріалами Liga.net

Зараз ви читаєте новину «"Або Хей погоджується битися 2 липня, або цей бій не відбудеться ніколи" - Володимир Кличко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі