пʼятниця, 05 листопада 2021 09:48

Вкрадений гол Зубкова: результати матчів Ліги Європи

Вкрадений гол Зубкова: результати матчів Ліги Європи
Олександр Зубков став зіркою чемпіонату Угорщини. Фото: ФК "Ференцварош"

4 листопада відбулися матчі четвертого туру Ліги Європи.

Gazeta.ua знайомить з їхніми результатами.

У групі А "Ліон" не мав ніяких проблем зі "Спартою" з Праги - 3:0, а в іншому матчі лідер "Брондбю" та "Глазго Рейджерс" зіграли у нічию -1:1.

Ліон має чотири перемоги та лідирує у таблиці. "Спарта" та "Рейнджерс" мають по чотири очки, у "Брондбю" - два бали.

Обидва матчі у групі В завершилися у нічию. "Монако" не зміг перемогти ПСВ - 0:0, а лідер чемпіонату Іспанії "Реал Сосьєдад" розписав нічию з австрійським "Штурмом" - 1:1.

На першому місці у групі "Монако" із вісьмома очками. На два менше у "Сосьєдада", а на три у ПСВ. "Штурм" здобув тільки одну нічию.

У групі С чемпіон Польщі "Легія" програла вдома "Наполі" - 1:4. Поляки перемагали по ходу гри, але потім посипалися. Московський "Спартак" вивів з Англії нічию у матчі з "Лестером" -1:1. Форвард господарів Джимі Варді не забив пенальті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Іранський вечір у Запоріжжі - "Зоря" вирвала перемогу в ЦСКА

У таблиці лідирує "Наполі" із сімома очкам. На очко менше у "Лестера", на два у "Легії". "Спартак на останньому місці із чотирма балами.

Гості здобули дві перемоги у групі D. Чемпіон Греції "Олімпіакос" програв "Айнтрахту" - 1:2, а бельгійський "Антверпен" розгромно програв "Фенербахче - 0:3.

Лідирує у таблиці "Айнтрахт" із десятьма балами. На чотири менше у "Олімпіакоса". "Фенербахче" має п'ять балів. "Антверпен" замикає таблицю з одним очком.

Нічийними вийшли матчі у групі Е. "Галатасарай" та "Локомотив" поділили очки у Стамбулі -1:1, а "Марсель" із "Лаціо" у Франції -2:2.

Лідирує у групі представник Туреччини з вісьмома очками. На три та чотири менше у "Лаціо" та "Марселя". "Локомотив" має тільки два бали.

Португальська "Брага" легко перемогла чемпіона Болгарії "Лудогорець" - 4:2, а в іншому матчі групи F "Црвена Звезда" програла вдома "Мітьюлланну" з Данії - 0:1.

Лідером таблиці є "Брага" із трьома перемогами. На другому місці "Црвена Звезда" з сімома очками. У "Мітьюлланна" - п'ять, а у "Лудогорця" - два.

"Динамо" Загреб здобуло перемогу над австрійським "Рапідом" -3:1. "Вест Гем" втратив перші очки у групі. Команда Андрія Ярмоленка у групі Н розійшлася миром із "Генком" -2:2. Гравець збірної України не грав через травму.

Лідером таблиці є представник Англії з десятьма очками. У "Динамо" - шість очок. "Генк" має чотири, а у "Рапіда" тільки одна перемога.

У групі G "Баєр" не залишив шансів "Бетісу" - 4:0. В іншому матчі групи "Ференцварош" програв вдома "Селтіку" - 2:3. Один із голів у складі чемпіона Угорщини забив гравець збірної України Олександр Зубков, але його гол потім переписали на автогол суперників.

"Баєр" має десять очок. У "Бетіса" - сім, у "Селтіка" - шість, а "Ференцварош" ще балів не здобував.

25 листопада відбудеться п'ятий тур Ліги Європи.

Дві перші команди проходять до 1/16 Ліги Європи. Треті команди гратимуть у Лізі конференцій.

У матчах Ліги чемпіонів "Динамо" програло "Барселоні", а "Шахтар" поступився "Реалу". У Лізі конференцій "Зоря" здолала ЦСКА.

Зараз ви читаєте новину «Вкрадений гол Зубкова: результати матчів Ліги Європи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі