четвер, 20 листопада 2008 18:09

Віталій Кличко викликав Люіса на матч-реванш

Менеджер українського боксера-важкоатлета Віталія Кличка Бернд Бенте заявив, що його підопічний хотів би зустрітися на рингу з британцем Ленноксом Люісом. Бенте закликав Люіса відновити кар"єру, повідомляє lenta.ru з посиланням на AFP.

Бій Кличка-старшего з Люісом в 2003 році закінчився перемогою британця технічним нокаутом. З тих пір Люіс не виходив на ринг.

11 жовтня 2008 року 37-річний Віталій Кличко завоював титул чемпіона світу за версією WBC (Всесвітня боксерська рада). Українець вийшов на ринг після чотирилітньої перерви і нокаутував нігерійця Семюєля Пітера. Після бою з Пітером Кличко-старший заявив, що в майбутньому його суперниками можуть стати тільки Люіс і росіянин Микола Валуєв.

За словами Бенте, команді Кличка-старшого відомо, що Люіс відновив тренування. Бенте відзначив, що Віталієві Кличку вдалося успішно повернутися в бокс, і тепер те ж саме слід зробити британському боксерові.

Раніше 43-річний Люіс неодноразово підкреслював, що не повертатиметься на ринг. Свій останній бій британець провів в червні 2003 року, перемігши саме Віталія Кличка. Бій був зупинений в шостому раунді через розсічення у Клічка, причому перевага по очках до цього моменту була в українця.

Тренер Віталія Кличка Емануель Стюард відзначив, що бій його підопічного з Люісом може принести прибуток в розмірі від 180 до 200 мільйонів доларів. За словами Стюарда, весь світ захоче подивитися бій Кличко - Люіс.

6 листопада WBC зобов"язала Кличка зустрітися з 35-річним кубинцем Хуаном Карлосом Гомесом. Бенте заявив, що українця не цікавить цей поєдинок.

Зараз ви читаєте новину «Віталій Кличко викликав Люіса на матч-реванш». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі