пʼятниця, 17 жовтня 2008 16:59

"Через пару місяців Льюіс набере форму" - Віталій Кличко

37-річний чемпіон WBC у суперважкій вазі Віталій Кличко вважає, що колишній абсолютний чемпіон світу у цій вазі Леннокс Льюіс, якому у вересні цього року виповнилося 43 роки, ще може повернутися на ринг для ще одного поєдинку цих боксерів. Нагадаємо, бій у 2003 році був зупинений у шостому раунді через сильне розсічення брови Віталія, і з тих пір український боксер не полишає надії на те, що Льюіс повернеться на ринг.

"Я сподіваюсь на другий поєдинок проти Леннокса Льюіса. Я хочу дати прихильникам боксу бій, який вони бажають побачити, - сказав Віталій. - Я дуже вдячний Льюісу. Він дав мені шанс показати себе у поєдинку проти найсильнішого важкоатлета у світі. Він найсильніший боксер з тих, з ким я зустрічався, а у мене майже 20-річний стаж виступів у єдиноборстві. Буде дуже цікаво зустрітися з ним ще раз. Подивитеся на Генрі Маске, він повернув собі чемпіонський титул після десятирічної відсутності на рингу! Майстерність не іржавіє. Льюісу було б потрібно лише декілька місяців, щоб повернути собі форму, його майстерність залишилася при ньому - воно або є, або його немає. І Льюіс, він, як і я, веде здоровий спосіб життя. І я дуже сподіваюся, що він захоче ще раз зустрітися зі мною".

"Сегодня"

Зараз ви читаєте новину «"Через пару місяців Льюіс набере форму" - Віталій Кличко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі