четвер, 25 серпня 2011 15:30

Віталій Кличко одягнув футболку з написом "Україна - 20"
8

Фото: Klitschko Brothers Foundation

Менеджер братів Кличків Берндт Бенте спростував інформацію про те, що поєдинок між Віталієм і Томашем Адамеком може пройти не у Вроцлаві, а в Берліні.

"Ми в постійному контакті з менеджерами стадіону. Не існує ніякої небезпеки перенесення бою в будь-яке інше місто. Ми будемо готові до вечора професійного боксу у Польщі на 100%, як і планували", - сказав Бенте.

У той час, поки менеджери займаються організацією події, український чемпіон під час медіа-днів розповів журналістам, як він буде перемагати Адамека. На питання про те, чому глядачам заборонено знімати його тренування, Віталій відповів:

"Кожен бажаючий може прийти на тренування, подивитися. Але навіть якщо за мною будуть записувати, знімати, як я тренуюся - моєму суперникові це навряд чи допоможе. Навпаки - тільки лише злякає!".

Відповідаючи на одне з питань, Віталій Кличко прокоментував бажання Шеннона Бріггса знову вийти проти нього в ринг.

"Я дуже хвилювався після нашого бою, коли дізнався, що Шеннон потрапив до лікарні. Якщо він зараз робить такі заяви, значить, він вже одужав і відчуває себе добре. Так що мені буде дуже шкода знову відправити Бріггса в лікарню. Адже я бажаю йому тільки здоров'я!".

Чемпіон зазначає, що всі питання щодо можливих суперників після 10 вересня і наступного бою його брата Володимира на цей час не актуальні.

"Сьогодні найголовніший бій для братів Кличків - це бій з Адамеком! Я кожен день дивлюся відео з ним, вивчаю його поєдинки, Томаш став мені майже рідним. Серйозно підходжу до нашої зустрічі. За тиждень до бою буду вже у Вроцлаві і для того, щоб підтримувати форму, буду продовжувати там тренуватися".

Нагадаємо, бій Віталій Кличко - Томаш Адамек відбудеться 10 вересня.

Зараз ви читаєте новину «Віталій Кличко одягнув футболку з написом "Україна - 20"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі