субота, 20 серпня 2011 13:53

Офіційний сайт Кличків заговорив німецькою

Брати Клички запустили німецькомовну версію свого офіційного сайту — www.klitschko.com. До того там була тільки англомовна версія.

"Ми зробили це: німецька версія нашого сайту вже працює! Перевір її і дай нам знати, що ти про неї думаєш. До речі, російська та українська версії вже на підході!", - повідомили брати своїх шанувальників на сторінках у соціальних мережах.

Великий циферблат відразу повідомить відвідувачів сайту, скільки ще днів залишилось до наступного поєдинку одного з братів. Станом на суботу, 20 серпня, через 21 день Віталій проведе бій з поляком Томашем Адамеком (10 вересня у Вроцлаві).

Також тут можна подивитися трейлер документального фільму німецького режисера Себастьяна Денхарда "Кличко. На рингу" (в Європі і США — "Klitschko"). В українському прокаті картина вийде у жовтні 2011 року.

Режисер протягом двох років супроводжував боксерів. Він побував з братами у Німеччині, Україні, США, Казахстані, Канаді, Австрії та Швейцарії.

На офіційній сторінці у Facebook брати Клички вже мають 179 254 користувачів. У Twitter боксери поки не такі популярні. Всього 4,474 "фоловерів".

Зараз ви читаєте новину «Офіційний сайт Кличків заговорив німецькою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі