субота, 27 червня 2009 18:52

Вімблдон. Янковіч спотикнулась на 17-річній американці

Вімблдон. Янковіч спотикнулась на 17-річній американці

Сербка Єлена Янковіч зазнала поразки в третьому раунді Вімблдону - тенісного турніру з серії "Великого шолома" з призовим фондом близько 7 млн доларів.

У матчі 1/16 фіналу сербська тенісистка в трьох сетах поступилася 17-річній американці Мелані Одін, яка займає лише 124-е місце в рейтингу WTA - 7:6 (10:8), 5:7, 2:6.

У четвертому колі Одін зустрінеться або з "посіяною" під 11-м номером Агнешкою Радванською з Польщі, або з китаянкою Лі На.

Тим часом, американка Венус Вільямс легко пройшла в 1/8 фіналу Вімблдону. У матчі третього кола американська тенісистка обіграла іспанку Карлу Суарес-Наварро у двох сетах з рахунком 6:0, 6:4.

У четвертому колі турніру Венус Вільямс зустрінеться з сербською тенісисткою Аною Івановіч.

Данська тенісистка Каролін Возняцкі також вийшла в наступне коло турніру, обігравши іспанку Анабель Медіну-Гаррігес (6:2, 6:2).

У наступному колі Возняцкі зустрінеться з переможницею зустрічі між росіянкою Світланою Кузнецовою і німкенею Сабіною Лісицьки.

За матеріалами LiveSport.Ru

Зараз ви читаєте новину «Вімблдон. Янковіч спотикнулась на 17-річній американці ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі