понеділок, 21 січня 2013 11:52

Вілья хоче залишити "Барселону"

Вілья хоче залишити "Барселону"
У послугах Вільї зацікавлені англійські клуби ФОТО: parni.online.ua

Нападник іспанської "Барселони" Давид Вілья заявив про бажання залишити команду. Про це повідомляє сайт Sport.es.

Днями форвард зустрівся з головним тренером каталонського клубу Тіто Вілановою, під час якої зізнався у намірі перейти в іншу команду. Вілья поскаржився тренеру на втрату місця в стартовому складі, через що він знаходиться у поганому емоційному стані. За словами нападника, він міг би приносити команді набагато більше користі, ніж це відбувається в даний час.

Вілья повідомив тренеру, що готовий піти у зимове трансферне вікно. Предметний інтерес до 31-річного нападника проявляють клуби англійської прем'єр-ліги.

У поточному сезоні Вілья провів 13 матчів у чемпіонаті Іспанії і п'ять ігор в Лізі чемпіонів. У цих зустрічах нападник відзначився п'ятьма забитими голами.

Вілья перейшов у "Барселону" в 2010 році з "Валенсії". Разом з каталонцями нападник виграв Лігу чемпіонів і національну першість. У складі збірної Іспанії він виграв чемпіонат Європи 2008 року і першість світу 2010 року.

Зараз ви читаєте новину «Вілья хоче залишити "Барселону"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі