неділя, 08 липня 2012 10:56

Вілліан переходить в "Металіст" за $ 6 млн - ЗМІ

Вілліан переходить в "Металіст" за $ 6 млн - ЗМІ
Вілліан Гомес однією ногою в "Металісті"? Фото: football24.ua

Нападаючий "Корінтіанса" Вілліан Гомес в найближчі дні вирушить до Харкова, де буде захищати кольори місцевого "Металіста", повідомляє портал FUTNET.

Бразильський клуб прийняв пропозицію у шість мільйонів доларів від українців, і в суботу Вілліан вже попрощався зі своїм вже колишнім клубом, з яким виграв днями Кубок Лібертадорес.

За словами директора Тімао Роберто де Андраде, "Корінтіанс" отримає лише 20% від суми трансферу, оскільки клубу залишилася п'ята частина прав на 25-річного футболіста, яка йому належить. Останнє розподіляється між Banco BMG, агентом Едуардо Урамом та інвесторами.

Вілліан залишає "Корінтіанс", втративши місце в основному складі з приходом Ромаріньо, однак на прощання забив вирішальні м'ячі "Палмейрасу" і "Боке Хуніорс" у фіналі Кубка Лібертадорес. Всього на рахунку Вілліана 37 забитих м'ячів у 169 матчах в офіційних матчах за різні бразильські клуби.

Зараз ви читаєте новину «Вілліан переходить в "Металіст" за $ 6 млн - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі