пʼятниця, 30 серпня 2013 10:41

"Вілліан не зіграє проти "Баварії" - Моурінью показав журналістам емблему "Челсі"
5

Фото: ФОТО: Ірина КОЗЮПА

Новоспечений гравець лондонського "Челсі" бразилець Вілліан не зіграє з мюнхенською "Баварією" у матчі за Суперкубок УЄФА. Про це на передматчевій прес-конференції розповів головний тренер "синіх" Жозе Моурінью.

"Вілліан не у списку на цю гру, тому немає сенсу про нього говорити. Ми його підписали, тому що маємо надії на нього. Ми віримо у цього футболіста. Що стосується Ето'О, то цього трансферу я не можу підтвердити."

Нагадаємо, екс-гравець донецького "Шахтаря" підписав з "Челсі" п'ятирічний контракт. Моурінью також згадав "гірників" у контексті розмови про жеребкування групового етапу Ліги чемпіонів, яке пройшло у Монако. Зазначимо, що прес-конференція відбулася за кілька годин до цього.

"Жеребкування має значення. Воно дійсно грає роль. Ситуація у групі може бути дуже складною. Згадайте минулий сезон. Тоді "Челсі" грав разом з "Шахтарем" та "Ювентусом".

Почалася прес-конференція Моурінью з питань про його стосунки з Хосепом Гвердіолою. Один із журналістів навів статистику, згідно якої команди португальця частіше поступалися "Барселоні" іспанця, ніж перемагали.

"Ваша статистика дуже неправильна, але я не хочу це обговорювати (журналіст вибачився, але додав, що це дані від УЄФА). - Можливо ви і праві та мені все одно. Хоч я зараз у білому, але в мене емблема "Челсі", - Моурінью показав її журналістам на своєму тренувальному костюмі. - Я не переможець Ліги Європи, а Пеп не виграв Лігу чемпіонів з "Баварією". Ми просто прийшли у команди-переможці. Якщо ви хочете говорити про "Реал", то мене тут немає."

"Особливий" вже визначився зі складом на гру.

"Я вже знаю склад на гру, але не скажу. Хуан Мата здоровий, але одна річ бути здоровим, а зовсім інша бути готовим до гри. Ми думаємо, що ми можемо виграти трофей. Нам би цього дуже хотілося. Проти "Баварії" завжди важко грати, незалежно від складу чи тактики суперника.

За Мюнхен виступають досвідчені футболісти — Роббен, Рібері, Манджукіч, Шванйштайгер, Кроос та інші. Тільки ідеальні команди можуть виграти Лігу чемпіонів. Минулого року "Баварія" була фантастичною."

Нагадаємо, "Баварія" та "Челсі" 30 серпня у Празі зіграють у матчі за Суперкубок УЄФА. Зустріч діючих переможців Ліги чемпіонів та Ліги Європи розпочнеться о 21:45.

Зараз ви читаєте новину «"Вілліан не зіграє проти "Баварії" - Моурінью показав журналістам емблему "Челсі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі