пʼятниця, 17 травня 2013 00:19

Велетенські тюльпани і вітряки: церемонія відкриття фіналу Ліги Європи тривала шість хвилин
19

Фото: ФОТО: Ірина КОЗЮПА

Фіналу Ліги Європи між лондонським "Челсі" та лісабонською "Бенфікою" передувала яскрава церемонія відкриття. Шоу тривало шість хвилин. Ще чотири зайняла підготовка волонтерів.

Близько 200-т волонтерів у віці 16-20 років працювали з відомими хореографами та креативними директорами. Хлопці та дівчата готували шоу дев'ять днів у тренувальному центрі "Аякса" та на полях біля "Амстердам Арени".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Амстердам Арена" готується прийняти фінал Ліги Європи

Натхненням для авторів церемонії відкриття стали символи Нідерландів — тюльпани і вітряки. Саме ці два елементи лягли в основу шоу і всіх його ключових етапів. Зокрема, волонтери виклали з тюльпанів рік проведення фіналу "2013" і символ Амстердама — три хрести.

Велетенський червоний тюльпан символізував "Бенфіку", а синій - "Челсі". Квіти перетворилися в емблеми клубів. І тут на поле вийшли футболісти. Під гімн Ліги Європи, який прозвучав востаннє цього сезону, трибуни за воротами стали синього і червоного кольорів. Вболівальники також приготували свої модульні шоу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На "Амстердам Арені" розклали прапори "Челсі"

Відзначимо, що на самому початку відкриття посол фіналу Патрік Клюйверт виніс на поле кубок Ліги Європи.

Нагадаємо, "Челсі" переміг "Бенфіку" завдяки голу Браніслава Івановича на 93-й хвилині.

Зараз ви читаєте новину «Велетенські тюльпани і вітряки: церемонія відкриття фіналу Ліги Європи тривала шість хвилин». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі