понеділок, 01 червня 2009 11:33

Валуєв підтягує фізичну підготовку для зустрічі з Кличками

Валуєв підтягує фізичну підготовку для зустрічі з Кличками

Олександр Зимін, тренер чемпіона світу, за версією WBA росіянина Миколи Валуєва заявив, що вони цілеспрямовано готуються до майбутніх боїв з братами Віталієм і Володимиром Кличками, чемпіонами світу за версіями решти трьох світових боксерських організацій.

"Сьогодні ми це питання безпосередньо не розглядаємо, але, готуючись до боїв з іншими боксерами і перемагаючи їх, ми вже цілеспрямовано готуємося до зустрічей з братами Кличками. Завжди треба бачити фінішну лінію. Сьогодні вони - реальні чемпіони світу, яких ніхто не може зрушити з п"єдесталу", - сказав Зимін.

Після відміни назначеного на 30 травня бою Валуєва з іншим чемпіоном світу за версією WBA Русланом Чагаєвим вельми реальною стає зустріч росіянина з чемпіоном світу за версією WBC українцем Віталієм Кличком. "Якщо WBA ухвалить рішення, що Микола є єдиним реальним чемпіоном світу за версією WBA, то ніяких перешкод для зустрічі з Кличком немає. Тим паче, що у самого Миколи є бажання боксувати з Віталієм Кличком", - відзначив тренер.

На думку Зиміна, у його підопічного є непогані шанси в боротьбі з братами Кличками. "Якщо взяти три основні види - фізичний стан, технічну і тактичну підготовку, то на сьогоднішній день Микола, можливо, поступається їм у фізичному плані.

Але що стосується техніко-тактичної майстерності, то Микола останнім часом почав діяти дуже різноманітно та цікаво. І, підвищивши рівень спеціальної фізичної витривалості: це такі якості як сила і швидкісно-силова підготовка, ми підвищимо і рівень його техніко-тактичну майстерність, їх дієвість. І на цьому рівні шанси у Миколи є".

Нагадаємо, 30 травня чемпіонський бій між росіянином Валуєвим і узбеком Русланом Чагаєвим був скасований. У боксера з Узбекистану був підтверджений гепатит "Б".

За матеріалами Liga.net

Зараз ви читаєте новину «Валуєв підтягує фізичну підготовку для зустрічі з Кличками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі