неділя, 27 грудня 2009 13:57

Валуєв і Кличко можуть зустрітися навесні в Україні

Валуєв і Кличко можуть зустрітися навесні в Україні

Екс-чемпіон світу за версією WBA в суперважкій вазі російський гігант Микола Валуєв може зустрітися з Віталієм Клічком вже в квітні-травні 2010 року. Як заявив менеджер Валуєва Борис Дімітров, переговори ведуться одночасно з 4 боксерами, проте пріоритетною метою все ж таки залишається український спортсмен.

- На сьогоднішній день ми ведемо переговори з найкращими боксерами світу, які займають лідируючі позиції в рейтингах федерацій, - розповідає Дімітров. - Один з них - Віталій Кличко. Він і сам зацікавлений в бою з Миколою. Поєдинок ми плануємо провести вже в квітні-травні, називати точно суперника поки не візьмуся, але бій з Кличком вірогідний.

Нагадаємо, що після поразки "звіра зі сходу" англійцеві Девіду Хею багато фахівців пророкували Миколі завершення кар"єри. Проте на сьогоднішній день Валуєв знову приступив до тренувань. Поки не таких інтенсивнив, як раніше, проте з боксу йти він не має наміру.

- Зараз ми проводимо планові тренування, сильно не навантажуємо Миколу, але з наступного року почнемо інтенсивно готуватися до поєдинку, - повідомив Дімітров.

Не дивлячись на відсутність у Валуєва чемпіонського поясу, зацікавленість в поєдинку у Кличкв все ж таки залишається. Річ навіть не в тому, що династія українських боксерів мріє завоювати всі титули суперважкої ваги. Касовість цього поєдинку може принести величезний дохід в казну кожного із спортсменів. До того ж Кличко сам собі промоутер, що звільняє його від обов"язку віддавати значну частку зборів сторонній людині.

Каменем спотикання в переговорах між Валуєвим і Кличком може стати промоутер росіянина Дон Кінг. Через скандальність цієї медійної персони багато боксерів вже відмовилися співробітничати з американцем. І якщо бій має відбутися, проходити він буде саме на умовах Кличків, найімовірніше, на території України.

За матеріалами LifeSports

Зараз ви читаєте новину «Валуєв і Кличко можуть зустрітися навесні в Україні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі