середа, 16 грудня 2009 12:14

Віталій Кличко зустрінеться з Валуєвим, якщо підведе Хей

Віталій Кличко зустрінеться з Валуєвим, якщо підведе Хей

Український боксер-важкоатлет Віталій Кличко назвав умову свого бою з росіянином Миколою Валуєвим. За словами Кличка, він зустрінеться з Валуєвим в тому випадку, якщо йому не вдасться домовитися про поєдинок з британцем Девідом Хеєм, який володіє титулом чемпіона світу за версією WBA (Всесвітня боксерська асоціація), повідомляє інтернет-видання fightnews.com.

Кличко-старший нагадав, що він і його молодший брат Володимир Кличко хочуть об"єднати чемпіонські титули за версіями всіх престижних організацій. Їм залишилося завоювати титул WBA, яким володіє Хей. Віталій Кличко є чемпіоном WBC (Всесвітня боксерська рада), а Володимир - чемпіоном IBF (Міжнародна федерація боксу) і WBO (Всесвітня боксерська організація).

14 грудня німецька газета Bild написала, що бій між Віталієм Кличком і Валуєвим може відбутися в квітні-травні 2010 року. 15 грудня українське видання "Факты и комментарии" опублікувало інтерв"ю з Кличком-старшим, в якому він заявив про попередню домовленість про поєдинок з Хеєм. При цьому в березні-квітні британця чекає обов"язковий бій з американцем Джоні Руїсом.

Девід Хей завоював титул WBA 7 листопада 2009 року, перемігши за очками Валуєва. Російський боксер в інтерв"ю fightnews.com сказав, що він готовий до бою з Кличком-старшим. Росіянин пообіцяв, що цей поєдинок буде набагато цікавішим, ніж його бій з Хеєм.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Віталій Кличко зустрінеться з Валуєвим, якщо підведе Хей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі