понеділок, 09 листопада 2009 16:57

Миколі Валуєву порадили завершити кар"єру

Миколі Валуєву порадили завершити кар"єру

Спортивний лікар Вальтер Вагнер, відомий за своєю роботою у Федерації боксу Німеччини (BDB), порадив російському боксерові-важковаговику Миколі Валуєву завершити кар"єру. За словами Вагнера, через велику вагу спортсмена під час бою його суглоби зазнають надміру навантажень, і це створює небезпеку для здоров"я 36-річного Валуєва. Про це пише німецьке видання Bild.

Промоутер Вільфрід Зауерланд, який представляє інтереси російського боксера, сказав, що про свої плани Валуєв може оголосити приблизно за два тижні, а поки, за словами Зауерланда, Валуєв і його команда вирішили почекати. За даними Bild, росіянин може піти із спорту.

Валуєв почав професійну кар"єру в 1993 році. Він провів 53 боїв, в яких здобув 50 перемог (34 - нокаутом) і зазнав дві поразки. Ще один поєдинок був визнаний таким, що не відбувся.

В ніч з 7 на 8 листопада 2009 року Валуєв поступився титулом чемпіона світу за версією WBA (Всесвітня боксерська асоціація) англійцеві Девіду Хею. За підсумками 12 раундів двоє з трьох суддів присудили перемогу Хею, ще один арбітр зафіксував нічию.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Миколі Валуєву порадили завершити кар"єру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі