неділя, 08 листопада 2009 11:09

"Мені зараз не до жартів" - Валуєв

"Мені зараз не до жартів" - Валуєв

Тепер уже екс-чемпіон світу за версією Всесвітньої боксерської організації (WBA) в суперважкій вазі росіянин Микола Валуєв прокоментував свою поразку від британця Девіда Хея в титульному поєдинку, який відбувся в Нюрнберзі.

"Звичайно, мені зараз не до жартів. Радіти нічому. Втративши пояс, я розчарував уболівальників, прошу у них за це вибачення. Думаю, що вся справа в останньому раунді, який і вирішив результат поєдинку.

Головна причина поразки - швидкість. Суперник не дозволяв повноцінно працювати лівою рукою. Різниця у вазі в 40 кілограм позначилася. Але я обов"язково битимуся ще. Я не можу сказати, що отримав нищівну поразку, після якої треба зав"язувати з боксом, тому битимуся далі", - сказав Валуєв відразу після закінчення бою.

Для росіянина ця поразка стала другою в професійній кар"єрі - в 2007 році він програв узбецькому боксерові Руслану Чагаєву. Що стосується Хея, то британець, який перейшов у суперважковаговики з першої важкої ваги, став повноправним чемпіоном світу.

За матеріалами LiveSport.Ru

Зараз ви читаєте новину «"Мені зараз не до жартів" - Валуєв». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі