вівторок, 28 квітня 2009 10:16

В Україну приїхав керівник Євро-2012 у Польщі

В Україну приїхав керівник Євро-2012 у Польщі
Вчора розпочався робочий візит до України Голови Компанії PL2012, яка відповідальна за підготовку та проведення Євро-2012 у Польщі, Марціна Херри. Перш за все польський чиновник провів зустріч із Віце-прем"єр-міністром України Іваном Васюником.

"Мета сьогоднішньої зустрічі – обмін думками після приїзду делегації УЄФА на чолі з Мішелем Платіні, обговорення нашої спільної роботи. В нас є чудова нагода, аби посилити співпрацю між Україною та Польщею не лише напередодні травня 2009 року, а й робити це надалі, задля досягнення значного успіху у 2012-му", - зазначив пан Херра.

Зі свого боку, Іван Васюник розповів про спільну стратегію підготовки України та Польщі до засідання Наглядової Ради, а потім і Виконавчого Комітету УЄФА, що відбудеться 13-го травня цього року:
- Ми підтвердили позицію української та польської сторін про залучення, як мінімум, 8 міст для проведення чемпіонату. Вважаємо, що це буде оптимальним рішенням, своєрідним компромісом між питанням організаційних проблем і бажанням кожної з держав залучити якомога більше куточків наших країн до гуманітарної події європейського масштабу.

Українська сторона ще раз засвідчила свою позицію щодо паритетності міст і знову наголосила на формулі "4 на 4". Ми домовилися про щоденну оперативну комунікацію, оскільки Україна та Польща мають вийти на засідання Виконкому зі спільною позицією, виходячи з формули: дві країни – один турнір!

2012ua.net, ukrinform.ua

Зараз ви читаєте новину «В Україну приїхав керівник Євро-2012 у Польщі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі