субота, 25 вересня 2010 13:59

В Україні стартувала баскетбольна Суперліга

В Україні стартувала баскетбольна Суперліга
У п"ятницю, 24 вересня стартували матчі української баскетбольної Суперліги сезону-2010/2011. Турнір триватиме з 24 вересня 2010-го року по 31 травня 2011-го.

У матчі-відкритті нового сезону найбагатший клуб України "Будівельник" каменя на камені не залишив від скромного "Дніпро-Азоту" — 81:58.

При цьому в команді Хосе Беррокаля головною дійовою особою став Андрій Агафонов, який зробив дабл-дабл: 13 очок 14 підбирань.

Регулярний чемпіонат пройде в чотири кола, і в ньому візьмуть участь 13 команд. Вісім найкращих команд за результатами регулярного сезону потраплять до плей-офф. Змагання будуть проходити за схемою 4+1 (обов"язкову присутність на майданчику одного українця). Крім того, у порівнянні з минулим роком збільшилася обов"язкова кількість українців в заявці команди на матч - мінімум шість вітчизняних баскетболістів.

Крім того, у вболівальників буде можливість побачити близько 60 матчів чемпіонату і Кубка Суперліги. Телеканал "2+2" покаже поєдинки у прямому ефірі по вихідним о 14:00.

Склад Суперліги-2010/2011:
БК "Київ"
"Будівельник" (Київ)
БК "Донецьк"
"Азовмаш" (Маріуполь)
"Дніпро-Азот" (Дніпродзержинськ)
МБК "Миколаїв"
"Політехніка-Галичина" (Львів)
"Ферро-ЗНТУ" (Запоріжжя)
БК "Одеса"
"Кривбасбаскет" (Кривий Ріг)
БК "Хімік" (Южне)
"Дніпро" (Дніпропетровськ)
"Говерла" (Івано-Франківськ)
За матеріалами Liga.net
Зараз ви читаєте новину «В Україні стартувала баскетбольна Суперліга». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі