неділя, 19 вересня 2010 11:56

Матч БК "Києва" проти російського "Тріумфу" закінчився бійкою

Матч БК "Києва" проти російського "Тріумфу" закінчився бійкою
У суботу, 18 вересня, в Маріуполі з масової бійки між українськими та російськими баскетболістами стартував Кубок Азовмаша.

З перших хвилин зустрічі люберецький "Тріумф" заволодів ініціативою. До кінця першої чверті лідирувала російська команда - 19: 20. До великої перерви команди підійшли з рахунком 36:40, повідомляє прес-служба БК "Азовмаша".

У третій чверті баскетболісти "Тріумфу" збільшили розрив до 11 очок. Але, те що сталося у фінальній чверті здивувало всіх присутніх уболівальників. Здавалося б, звичайна боротьба за м"яч між Сандулом і Ліходєєвим завершилася бійкою. У лічені секунди на майданчик вибігли всі без винятку гравці "Тріумфу" і "Києва".

Росіянин Ліходєєв опинився на паркеті з розбитим носом. У підсумку, за неспортивну поведінку Сандул, Ліходєєв, а також всі запасні гравці "Києва" і "Тріумфу" були дискваліфіковані. Лавки спорожніли. Команди продовжили гру, але вже чотири на чотири. Потім двоє гравців люберецької команди отримали п"яті фоли.

За пару хвилин до фінальної сирени кияни залишилися втрьох проти двох гравців "Тріумфу" - В"ялкіна і Сироватка, які, у свою чергу, умудрилися збільшити різницю в рахунку.

Відзначимо, що Валерій Ліходєєв з розбитим носом, був терміново відправлений до лікарні, де йому наклали шви і зроблять обстеження для уточнення діагнозу.

Кубок Азовмашу.

Півфінал

БК Київ - БК Тріумф 71:85 (19:20, 17:20, 17:22, 18:23)

БК Київ: Тищенко 18, Липовий 13, Брянцев 11, Коваленко 11, Сандул 8, Рябчук 4, Зуіков 2, Антонець 2, Отверченко 2
БК Тріумф: Вяльцев 18, Сироватко 15, Ліходєєв 15, Трушкін 13, Андерсон 5, Нестеров 6, Матейнас 10, Варламов 3

В іншому півфіналі господарі турніру без скандалів та бійок перемогли білоруський клуб Мінс-2006 з рахунком 87:66.
За матеріалами Korrespondent
Зараз ви читаєте новину «Матч БК "Києва" проти російського "Тріумфу" закінчився бійкою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі