вівторок, 22 листопада 2011 12:29

В Аргентині голкіпера травмували петардами

В Аргентині голкіпера травмували петардами

Матч чемпіонату Аргентини з футболу між командами "Естудіантес" і "Банфілд" був перерваний на 13-й хвилині через поведінку фанатів "Естудіантеса", які кинули кілька петард на поле і травмували воротаря "Банфілда" Крістіана Лучетті.

На дев'ятій хвилині "Банфілд" відкрив рахунок. Незабаром на полі сталися вибухи, після яких Лучетті впав на газон, схопившись за вуха. Коли воротар повідомив арбітру, що він не зможе продовжити гру, а поліцейські сказали, що не можуть гарантувати безпеку учасникам зустрічі, суддя вирішив зупинити матч, повідомляє Reuters.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Петарда змусила голкіпера зав"язати з футболом

За словами лікаря "Банфілда", Лучетті отримав акустичну травму. Медик підкреслив, що серйозних наслідків для воротаря вона мати не буде.

Як пише аргентинське видання Ole, поведінкою уболівальників був розлючений півзахисник "Естудіантеса" Хуан Себастьян Верон. Він підійшов до трибун і зажадав, щоб хулігани вийшли на поле і поговорили з ним особисто. Однак до бійки гравця з фанатами справа не дійшла.

"Естудіантес" і "Банфілд" займають останні місця в турнірній таблиці осіннього чемпіонату Аргентини (апертура). Обидві команди в 14 матчах набрали по 10 очок. Перше місце займає "Бока Хуніорс", що набрала 33 очки.

Зараз ви читаєте новину «В Аргентині голкіпера травмували петардами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі